Linnéa Ljung
Restaurangchef och Sommelier – MatsalJag jobbar som restaurangchef på Kroken och mina arbetsuppgifter är väldigt varierande.
Mig kan du träffa såväl i matsalen som på kontoret. Jag är sällan inne i köket och rör om i såserna, men jag provsmakar gärna!
Min huvudsakliga arbetsuppgift är att få alla att må bra och trivas, både medarbetare och gäster.
Det bästa med att jobba på Kroken är Krokengänget <3
..och AW på onsdagar..
Jag i en GIF:

Några av mina kollegor
Om Restaurang Kroken
Restaurang Kroken har verkat i Nynäshamns gästhamn sedan 1995. Den nuvarande regin öppnade portarna till restaurangen den 6:e juni 2014.
Vi lagar mat från grunden gjord på kompromisslösa råvaror och mycket kärlek.
Vårt kök går under kategorin bistro/husman. Till maten kan du njuta av ett gott glas, väl utvalt, vin eller öl.
Grundades
2014
Medarbetare
30-40