Daniel Jernberg
Kökschef, Nåttarö – NåttaröDaniel här! En kock från "schlätta" som hamnat på östkusten.
Jag, tillsammans med min fästmö Johanna, är en del av familjeföretaget. Min främsta roll är kökschef, vilket betyder att jag har ytterst ansvar för köket och den kreativa processen. Just nu jobbar jag mest på vår restaurang ute på Nåttarö, men är högst delaktig i den kreativa processen på Kroken.
Mat och dryck är mitt största intresse och att få jobba med det tillsammans med familj och vänner värdesätter jag högt.
Jag i en gif

Om Restaurang Kroken
Restaurang Kroken har verkat i Nynäshamns gästhamn sedan 1995. Den nuvarande regin öppnade portarna till restaurangen den 6:e juni 2014.
Vi lagar mat från grunden gjord på kompromisslösa råvaror och mycket kärlek.
Vårt kök går under kategorin bistro/husman. Till maten kan du njuta av ett gott glas, väl utvalt, vin eller öl.